Home > Proizvodi > Sagorevači Masti > DYM-BURN Xtreme sa efedria-nom (sa preko 16 aktivnih sagorevaca)
  2390 din

DYM-BURN Xtreme sa efedria-nom (sa preko 16 aktivnih sagorevaca)Xtremno sagorevanje masnoća
Dyma-Burn Xtreme sa EFEDRINA™ sadrži kombinaciju najnovije generacije prirodnih i visoko-tehnoloških suplemenata i predstavlja tehnološki dizajniran visoko potentni sagorevač masti.

Xtremna energija
Ova ekstremna formula maksimalizuje sagorevanje masti dok istovremeno omogućava održavanje visokog nivoa energije potrebne za efektivan trening. Za razliku od ostalih sagorevača, Dyma-Burn sprečava nagli pad energije koji se obično dešava nakon dostizanja vrhunca u toku treninga.

Xtremna kontrola
Prisutna samo u proizvodima firme Dymatize, ova visoko tehnološka formula koja sadrži EFEDRINA™ Vam omogućava da preuzmete kontrolu nad apetitom, telesnom težinom i energijom. Bolja kontrola-bolji rezultati!

Extremna vrednost
Kao i kod svih ostalih preparata firme Dymatize, tako su i za Dyma-Burn Xtreme pažljivo odabrani najčistiji sastojci najboljeg kvaliteta. Svaki dinar koji uložite u ovaj preparat će Vam se isplatiti.

Preporučena upotreba: Preporučena upotreba: za odrasle, kao dodatak ishrani, uzimati 2 kapsule pre doručka ili pre jutarnjeg treninga i dve kapsule tokom ranog popodneva. Prvih 7 dana se preporučuje uzimanje polovine doze (1 kapsula 2 puta dnevno) kako bi se utvrdila rekacija organizma na preparat. Ne uzimati više od 4 kapsule dnevno. Za što bolje rezultate, ovaj preparat uzimajte kao dodatak redukovanoj ishrani i treningu.

Napomena: Držati van domašaja dece. Nije preporučljivo za upotrebu osoba mlađih od 18 godina. Ne uzimati više od preporučene dnevne doze. Nije preporučljivo za upotrebu trudnica i dojilja. Pre upotrebe konsultovati lekara ako imate nekih zdravstvenih problema, uključujući i visok krvni pritisak, srčane smetnje, probleme sa tiroidnom žlezdom, psihičke smetnje, dijabetes ili ako uzimate bilo kakve lekove. Ograničite konzumiranje lekova, hrane i pića koji sadrže kofein dok uzimate ovaj preparat jer previše kofeina može prouzrokovati nervozu, nesanicu i povremeno lupanje srca.

Sastav:

Sastav 1 doze
Količina
Vitamin B5 (pantotenska kiselina)
40 mg
Hrom (kao pikolinat)
40 mcg
Efedrina™ (iz biljnog ekstrakta) Matriks ekstrakta Salvia Sclarea sa dodatkom Katehina i Epigalokatehin galata
200 mg
Guarana ekstrakt Kofein alkaloid (iz ekstratka guarane i kofein citrata)
910 mg
Yerba Mate ekstrakt 4:1
130 mg
Citrimaks™ (garcinia cambogia – hidroksicitrat) ekstrakt
100 mg
L-Karnitin
100 mg
L-Tirozin
100 mg
Kora bele vrbe
75 mg
Koren đumbira
75 mg
Bladderwrack
50 mg
Cayenne
50 mg
Sibirski ginseng (standardizovan za 8% eleuterozida)
50 mg
Johimb (standardizovan za 3% johimbin)
50 mg
Zytrix™ (smeša enzima)
20 mg
Bioperin®
5 mg
1 doza = 2 kapsule - Pojedinačnih doza u pakovanju 50

Pakovanje: 100 kapsula

Design & Hosting by CNT