Home > Proizvodi > Zaštita Zglobova > Joint Repair
  1800 din

Šta je Joint Repair sa MSM -om? Joint Repair je formula za osobe kojima zbog povrede ili radi prevencije povrede zglobova, treba maksimum hrskavice i podrške zglobovima. Supstance koje su odgovorne za stanje i aktivnost zglobova i tetiva, kao i zaštitu i obnovu zglobnog tkiva su MSM i Glukozamin . Ove supstance su sastavni deo proizvoda Joint Repair , ali tu su i ostali elementi neophodni za dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje opterećenih zglobova.

MSM , koji se nalazi u kolagenu zglobova, tetiva i krvnih sudova, dodat je zbog svoje uloge u izgradnji zdravog kolagena radi održanja zglobova i ligamenata zdravim.

Glukozamin sulfat i Hondroitin sulfat pomažu da se održi stabilnost zglobova, ligamenata i krvnih sudova. Najpotrebniji je unos glukozamina pri intenzivnijim treninzima, pripremama za takmičenje, kao i u toku samog takmičenja. Tada su zglobovi izloženi najvećem naprezanju tj. najviše se troše i glukozamin predstavlja preventivu od povreda. Ali značajan je i ako do povreda dođe jer tada otklanja bolove i ukočenost i povećava pokretljivost. Glukozamin se brzo resorbuje da bi regenerisao hrskavicu, ojačao kosti, ligamente, tetive i čauru zgloba.

Napomena: Zabranjeno za trudnice i dojilje. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. Ovaj preparat ne služi za dijagnozu, tretman, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Joint Repair

Sastav na 2 tablete Količina
• Glukosamin sulfat 1000 mg
• Hondroitin sulfat 800 mg
• MSM (metilsulfonilmetan) 800 mg
•  Ostali sastojci: Mikrokristalinska celuloza, silikon dioksid, magnezijum stearat, dekstrin,dekstroza monohidrat,sodijum citrat, sodijum karboksimetilska celuloza, stearin iz povrća i soja lecitin.  

Pakovanje: 60 tableta

Preporučena upotreba: Kao dijetetski dodatak za odrasle, uzimati 2 tablete uz obroke, 1-2 puta dnevno ili po preporuci lekara nutricioniste.

Design & Hosting by CNT