Home > Proizvodi > Sagorevači Masti > Liquid L-Carnitine
  1760 din

Na najpogodniji i najukusniji način možete dobiti čist L-Carnitine u Dymatize flašici od 1.100 mg L-Carnitin -a koja sadrži 31 porciju. Uz ovaj preparat u tečnom obliku sigurno ćete postići laku, bržu i potpuniju apsorpciju L-Carnitine -a . Ono to sigurno razlikuje ovaj proizvod od konkurentskih je da Dymatize-ov Liquid L-Carnitine sadrži 1100 mg L-Carnitine-a u 15 ml, a to je 34.680 mg L-Carnitine-a po flašici.

Kada je u pitanju rast i razvoj, sagorevanje masti, povećanje energije i poboljan otpor mišićnom zamoru, po tome je poznata   amino kiselina L-Carnitine . Ona je sjajna i pri dijetama pošto može oslabiti osećanja gladi i slabosti.

Sagorevač masti - L-Carnitine igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju.

Izdržljivost i snaga - klinička istraživanja su pokazala da L-Carnitine podržava izvođenje sportskih aktivnosti i izdržljivost sportista tako to podiže energetski nivo organizma. Kroz veći oslonac na masti radi energije, telo smanjuje zalihe glikogena u mišićima. Sve to kombinovano sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, može da produži kapacitet vežbanja pre zamora .

Zdravlje srca - Postoje raznovrsne objavljene studije koje pokazuju da je L-Carnitine koristan u povećavanju produktivnosti srca, poboljavajući njegovu funkciju, stimuliući njegovo snabdevanje energijom i poboljava rad kardio-vaskularnog sistema.

Dodatak Vitamina B5 - Dodatak vitamina B5 (Pantotenske kiseline) osigurava L-Carnitin -ovu ulogu u oksidaciji masnih kiselina i ugljenih hidrata radi proizvodnje energije. Takođe učestvuje u sintezi masnih kiselina, holesterola, steroidnih hormona   i amino kiselina. Primetan je i njegov efekat na stres.

Pogodnosti, kvalitet i vrednosti - Bilo da ga koristite za zdravlje vašeg srca, radi izdržljivosti ili gubitka masti, možete biti sigurni da dobijate kvalitet i prave vrednosti sa L-Carnitine-om od Dymatize-a!


Liquid L-Carnitine

Sastav 1 doze

1 doza=1 kašičica (15 ml)

Količina

•  Kalorija

12

•  Ukupno masti

0g

•  Natrijum

0mg

•  Ukupno ugljenih hidrata

4g

•  Šećeri

3g

•  Pantotenska kiselina (Vitamin B5) iz D-kalcijum Pantotenata

10mg

•  L-Karnitin

1100mg

•  Ostali sastojci: destilovana voda,prirodna fruktoza,citrična kiselina,prirodni i vetački ukusi,kalijum sorbat

 

Pakovanje: 500 ml

Preporučena upotreba: Dobro promućkati pre svake upotrebe. Kao dijetetski dodatak uzimati jednu kašičicu tečnog L-Karnitina pre treninga ili fizičke aktivnosti ili 1-2 puta dnevno na prazan stomak ili dozu preporučenu od strane lekara ili nutricioniste. Može se meati sa vodom ili sokom.

Napomena: Zabranjeno za trudnice i dojilje. U slučaju bilo kakvog zdravstvenog problema, pre upotrebe konsultovati lekara ili nutricionistu. Čuvati van domašaja dece.

Design & Hosting by CNT