Home > Proizvodi > Specijalni Proizvodi > Liquid Speed
  180 din

Liquid speed od firme Dymatize je proizvod koji kombinujući moćnu formulu za proizvodnju energije sagorevanjem masnih naslaga uz odličan ukus, nudi izuzetno energetsko piće!

Izgledajte moćno i ostanite snažni uz Liquid speed!

Pored neophodnih vitamina (Vitamin C – bitan sporistima kao pojačanje oslabljenom imunološkom sistemu i kao važan antioksidant; Vitamin B3 – neophodan u sintezi polnih hormona i insulina, smanjuje krvni pritisak i stimuliše cirkulaciju krvi; Vitamini B6 i B12 – važni za metabolizam proteina, izgradnju crvenih krvnih zrnaca bitnih za prenošenje kiseonika do nervnih ćelija i mišića čime se ubrzava ishrana i oporavak mišića nakon napora, kao iza izgradnju antitela neophodnih organizmu u borbi protiv bolesti) i folne kiseline (koja zajedno sa vitaminima B6 i B12 učestvuje u sintezi proteina esencijalnih za izgradnju mišića i izgradnji crvenih krvnih zrnaca odgovornih za transport kiseonika i hranljivih materija do mišića i nervnih ćelija), ovaj preparat sadrži i specijalnu mešavinu koja sadrži kofein (povećava nervnu aktivnost čime se povećava lučenje epinefrina (adrenalina) koji ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak pa samim tim ubrzava dotok krvi u mišiće; povećava lučenje dopamina koji ima dejstvo slično amfetaminima – smanjuje apetit i povećava performanse organizma), taurin (stimulans koji pojačava dejstvo kofeina), zeleni čaj (stimuliše oksidaciju masti i pomaže sagorevanje masti podizanjem telesne temperature – termogeneza i to bez povećavanja frekvencije rada srčanog mišića), tirozin (veoma bitan za obnovu neurotransmitera odgovornih za održavanje forme muskulature, koncentracije i motivacije, kao i za priliv energije i prevenciju razgradnje mišićnog tkiva), glukoronolakton, NAC (stimuliše stvarnja glutationa – moćnog antioksidanta), fenilalanin i Gugulsteron (stimuliše proizvodnju tireoidnih hormona koji ubrzavaju metabolizam čime se pospešuje i ubrzava sagorevanje masti).

Kao što i sami možete videti, Liquid speed je preparat koji vam služi kao odličan izvor energije istovremeno pružajući mu esencijalne hranljive sastojke za izgradnju mišićne mase i stimulišući organizam da sagoreva postojeće masne naslage.

Ukusi: ekstrmni voćni punč, limun – zeleni limun, citrus blast i "tropski led"

Način upotrebe: za bolje rezultate i jače perfomanse polovinu sadržaja flašice popiti neposredno pre treninga ili u toku izvođenja treninga

Upozorenje: Nije preporučljivo za upotrebu osoba mlađih od 18 godina, za trudnice i dojilje. Pre upotrebe konsultovati lekara ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema ili porodičnu istoriju neke bolesti uključujući i visok krvni pritisak, česte glavobolje, srčanu aritmiju, bolesti srca, jetre ili bubrega, šlog, anginu, dijabetes, astmu, nervozu, uznemirenost, depresiju i druge psihičke bolesti, glaukomu, teškoće sa uriniranjem, uvećanje prostate, napade, peptične ulceruse, ako koristite bilo koje lekove i ako ste osetljivi na kofein. Ne konzumirati ukoliko koristite inhibitore monoamino oksidaze (MAOI), inhibitore selektivnog uzimanja serotonina (SSRI) ili bilo koji dodatak ishrani i preparat koji sadrži efedrin, kofein, pseudoefedrin ili fenilpropanolamin (sastojak koji se može naći u određenim preparatima/lekovima za iskašljavanje, alergije, astmu, prehladu, kašalj i kontrolu težine) i bilo koju drugu efedrinsku grupu alkaloida i drugih sastojaka koji imaju stimulativni efekat. Ne uzimajte više od preporučene količine. Pojedinci koji prekorače dozvoljenu dozu ili konzumiraju kofein uz ovaj proizvod, mogu imati ozbiljnih zdravstvenih problema. Prestanite sa upotrebom i odmah se obratite lekaru ukoliko osetite lupanje srca, mučninu, nesanicu, vrtoglavicu, oštre glavobolje, teškoće pri disanju i druge slične simptome. Držati van domašaja dece.

Liquid speed

Sastav limun:
Sastav jedne doze (bočice-140ml)
Količina
Kalorija
8
Kalorija iz masti
0
Ukupni ugljeni hidrati
2g
Šećeri
2g
Vitamin C
117mg
Vitamin B3
35mg
Vitamin B6
35mg
Folna kiselina
268mcg
Vitamin B12
75mcg
Zaštićena mešavina (zeleni čaj, kofein, glukuronolakton, sinefrin, vanadil sulfat, NAC, taurin, tirozin, fenilalanin, gugulsteron E&Z, evodiamin, CitrimaxTM)
1068mg


Sastav limeta:
Sastav jedne bočice (280ml)
Količina
Kalorija
0
Kalorija iz masti
0
Ukupni ugljeni hidrati
0g
Šećeri
0g
Vitamin C
70mg
Vitamin B3
70mg
Vitamin B6
70mg
Folna kiselina
567mcg
Vitamin B12
567mcg
Zaštićena mešavina (zeleni čaj, kofein, glukuronolakton, NAC, taurin, tirozin, fenilalanin, gugulsteron E&Z, evodiamin)
2135mg

Pakovanje: 280 ml

Design & Hosting by CNT