Home > Proizvodi > Testosteron Stimulatori > Tribulus Terrestris
  1470 din

Tribulus Terestris koji se nalazi u ovom proizvodu pomoći će muškom telu da funkcioniše na optimalnom nivou, kako u treninga u teretani, tako i u toku celog dana. Svaka pojedinačna kapsula ovog novog proizvoda firme Dymatize sadrži celih 650 mg ekstrata aktivne susptance Tribulus Terrestris.

Kao biljka lekovitih svojstava, Tribulus je bio značajan još u starim civilizacijama. Skorija istraživanja su potvrdila da on podiže nivo testosterona u krvi. Međutim, Tribulus to ne radi direktno, kao neki, sada zabranjeni prohormoni (npr. DHEA i Androstenedion), već on povećava nivo hormona koji reguliše lučenje testosterona - LH hormona.

Iz ovog razloga on je ostao skoro jedina altrernativa tj. zamena za steroide . Povećana koncentracija slobodnog testosterona u organizmu rezultira većom snagom i intenzivnijom izgradnjom miićnog tkiva. Pored toga, Tribulus uspeno leči impotenciju u oko 80% slučajeva, jer utiče na povećavanje spermatogeneze. Takođe, Tribulus preporučujemo osobama koje su poremetile nivo lučenja prirodnih hormona upotrebom nedozvoljenih preparata jer vraća nivo hormona u normalu.

Tribulus moete pronaći u jo po nekim Dymatize proizvodima (Z-force).

Napomena: Obavezno konsultujte lekara pre upotrebe. Zabranjeno za trudnice i dojilje. Čuvati van domaaja dece.

tetna dejstva upotrebe Tribulus Terrestris preparata nisu poznata!

Tribulus Terrestris

Sastav 1 kapsule

Količina

•  Tribulus Terrestris (standardizovan za 40% steroidal saponins)

650 mg

•  Ostali sastojci: elatin,celuloza,silikon dioksid

 

Pakovanje: 100 kapsula

Preporučena upotreba: Kao dijetetski dodatak za odrasle, rasporediti 2 kapsule dnevno uz obroke.

Design & Hosting by CNT