Home > Proizvodi > Kreatin > Creatine Monohidrate
4150 din

Xpand, potpuno novi azot monoksid rekator firme Dymatize predstavlja poslednju reč tehonologije. Kombinujući Arginin Alfa-Ketogluterat i Tri-Kreatin Malat sa najjačim dostupnim supstancama za povećanje obima mišića, pružaju ozbiljnim bodibilderima ono za čime žude. Ova jedinstvena formula za povećanje obima mišića podiže vaše treninge na potpuno novi nivo.

Arginin je osnovna amino kiselina koja je veoma bitna u ljudskom organizmu: pomaže u oslobađanju organizma od viška amonijaka, veoma je bitan u sintezi proteina kao i izgradnji imunog sistema. Arginin u kombinaciji sa Alfa-Ketogluteratom je veoma značajan za metabolizam amino-kiselina kao i za proizvodnju energije.

Arginin Alfa-Ketogluterat je transportni sistem koji kada se unese u krvotok značajno povećava proizvodnju nitricoksida što dovodi do: pojačanja i povećanja „mišićne pumpe“ nakon treninga, povećava izdržljivost i ubrzava oporavak, omogućava odrađivanje pojačanih treninga.

Azot monoksid je bezbojni gas,slobodni radikal koji se nalazi u tkivima svih sisara. On je važan neurotransmiter. Njegovo prisustvo u krvi pojačava i poboljšava rad mišića. On pojačava protok krvi i dostavljanje hranljivih supstanci do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodiletaciju i ćelijsku pumpu, kao i regeneraciju mišićnih vlakana. Azot monoksid ima životni vek od svega nekoliko sekundi tako da ga organizam mora konstantno proizvoditi. Povećanjem izvora slobodnog arginina povećava se proizvodnja azot monohidrata. Nova supstanca A-AKG i L-Arginin piroglutamat pomažu maksimalu bio-iskorišenost i direktno utiču na proizvodnju azot monoksida. Ono što će bodibilderi najviše primetiti jeste mnogo snažnija mišična kontrakcija i jača pumpa. Dugotrajnija intracelularna pumpa omogućava povećanje mišićne tvrdoće i prokrvljenost


Malična kiselina učestvuje u Kebsovom ciklusu kao posredujuća supstanca i učestvuje u pružanju neophodne energije za naše telo. Kombinovanjem malične kiseline i kreatin monohidrata dobija se Tri-Kreatin Malat koji je mnogo bolje rastvorljiv u vodi od običnog kreatin-monohidrata, eliminiše mogućnost javljanja stomačnih tegoba i mnogo je efikasniji i utiacjniji na ATP ciklus.

Xpand

Sastav 1 doze
Količina
Kalorija
0
Ukupno ugljenih hidrata
0g
Šećeri
0g
Kreatin Ester Fusiontm, Kreatin Etil Ester Malat, Trikreatin Malat
4g
Arginin Alfa-Ketoglutarat (A-AKG)
3g
Betain Anhydrous
2g
Taurin (mikornizovani)
2g

Pakovanje:   925g


Preporučena upotreba:

jednu ravna mericu preparata pomešati sa 0,5l vode soka ili omiljenog napitka, dva puta dnevno. Jednu mericu uzeti 30min pre treninga, a drugu 15-45min posle treninga. Danima kada ne trenirate, uzeti samo jednu mericu. Za maksimalne rezultate – nemojte jesti ili piti proteinske šejkove najmanje 30min pre ili posle uzimanja Xpand-a. Pijte najmanje 2l vode dnevno.

UPOZORENJE: nije preporučljivo za mlađe od 18 godina, za trudnice i dojilje. Konsultuje lekara pre upotrebe ovog preparata. Nemojte koristiti ovaj preparat ako ste lečeni, imate dijagnostikovane ili imate nasledne bolesti uključujući (ali ne samo njih) kardiovaskularne bolesti, bolesti centralnog nervnog sistema, bolesti genitalno i urinarnog trakta. Ne uzimati ovaj preparat ako uzimate bilo kakve lekove. Uzimati ovaj preparat obazrivo ako imate herpes. Konsultujte lekara pre početka bilo kakve dijete i treninga. Koristiti isključivo kako je propisano.

 

Design & Hosting by CNT