Home > Proizvodi > Testosteron Stimulatori > Z-Force
  1650 din

Dymatize-ov Z-Force je proizvod koji pomaže nivoe hormona i mišićnu snagu kod sportista. Ovaj preparat je specijalna mešavina minerala, biljnih ekstrakta i supstanci koje su podrške za anaboličku sintezu proteina i hormona u našem telu, kao to su patentirani ZMA kompleks, Tribulus Terrestris, LPC i NAC.

Tribulus Terrestris

Tribulus je biljka lekovitih svojstava koja   podiže nivo testosterona u krvi. Ali on to ne radi direktno, već povećava nivo hormona koji reguliše lučenje testosterona LH hormona. Povećana koncentracija testosterona u organizmu rezultuje većom snagom i intenzivnijom izgradnjom mišićnog tkiva. Stoga je tribulus trenutno skoro jedina altrernativa tj. zamena za steroide. Tribulus još i uspešno leči impotenciju kod velikog procenta ljudi jer utiče na povećavanje spermatogeneze i vraća nivo hormona u normalu.

LPC ( Lisofosfatidilholin)

Fosfatidilholin poznatiji kao lecitin, je fosfolipid koji se najviše (u najvećem broju)   nalazi u životinjama i biljkama i kao takav je očigledno ključni gradivni blok omotača ćelijske membrane. Lisofosfatidilholin, dobijen iz fosfatidilholina (lecitina) se u manjim količinama nalazi u većini tkiva. Ova supstanca ima značajan uticaj na zaštitu kardiovaskularnog sistema.

NAC (N-acetil-cistein)

NAC se dobija iz amino kiseline cisteina. Ova supstanca se   po prirodi nalazi u ljudskom organizmu i gradivni je deo glutationa, najvažnijeg ćelijskog antioksidanta u našem telu. S obzirom da NAC stimuliše proizvodnju glutationa, samim tim značajno štiti jetru od raznih oboljenja i regeneriše je. NAC takođe i pojačava imuni sistem. Zatim, ova supstanca pomaže sprečavanju razvitka raznih tipova kancerogenih oboljenja i koristi se kao podrška hemoterapiji u lečenju bolesti raka. NAC služi još i kao prevencija srčanih oboljenja, smanjuje zamor prouzrokovan napornim vežbanjem i koristi se u lečenju kod trovanja teškim metalima.

ZMA kompleks

ZMA kompleks Cink, Magnezijum i Vitamin B6, je patentom zaštićen od strane SNAC System proizvođača (U.S. Patents 4,764,663 i 5,278,329). ZMA pomaže podizanje nivoa anaboličkih hormona (testosterona, GH hormona..). Do smanjivanja nivoa testosterona dolazi usled stresa i fizičkog napora kada se troše zalihe cinka i magnezijuma. Unosom ZMA kompleksa te zalihe se obnavljaju, uz dodatak vitamina B6 čiji značaj je višestruk on učestvuje u izgradnji mišićne mase, proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i antitela u organizmu.

Z-Force

Sastav na 4 tablete

Količina

•  Cink

30 mg

•  Magnezijum

450 mg

•  Vitamin B6

11 mg

•  Kalijum

10 mg

•  Vitamin C

250 mg

•  Vitamin E

100 IU

•  Biljna anabolička mešavina

780 mg

•          Tribulus Terrestris Ekstrakt

 

•          Mucuna Puriens (seme)

 

•          Polipodijum Vulgare (koren)

 

•  LPC (Lisofosfatidilholin)

100 mg

•  NAC (N-acetil-cistein)

200 mg

Pakovanje: 120 kapsula

Preporučena upotreba: Uzeti 2-4 kapsule pre treninga i 2-4 kapsule 30 minuta pre spavanja, najbolje na prazan stomak.

Napomena: Obavezno konsultujte lekara pre upotrebe. Zabranjeno za trudnice i dojilje. Čuvati van domašaja dece.

Design & Hosting by CNT